DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

3-10 Ocak Astrolojik Haftam

Sesli Dinle

Her zaman en doğru ve net bilgiye detaylı doğum haritası analiziyle ulaşırız. Bu analiz bir fal değil, teknik bir olasılık çalışmasıdır.

3-10 Ocak Astrolojik Haftam
04.01.2021
5.240
A+
A-

Bu hafta Türkiye haritasında zorlu açılar var; Sosyal medya, internet, iletişim konularıyla ilgili dikkatli olmamız lazım. Yalan haberler, manipülasyonlar, internet ve medya aracılığıyla kandırılmalara müsait. Başka bir ülke ile ipler gerilebilir, bunun nedeni kredi konuları olabilir.  Hastaneler ve hapishanelerle ilgili gündemimiz olabilir. Zehirlenme, boğulma, hastalık gibi haberler duyabiliriz. Çocuklarla ilgili de rahatsız edici yeni olaylar duyabiliriz. Yönetici ve yönetici danışmanları ile ilgili ani krizler yaşanabilir. Piyasalarda geçici yükseliş yaşanabilir.

Bireysel olarak ise bu hafta genel bir enerji düşüklüğü yaşıyoruz. Bazılarımız bu hafta girişimler, atılımlardan yana şanslı. Bazılarımızda ise haftanın başında ilişkiler konusunda kriz yaşansa da sonradan tatlıya bağlanıyor. Hafta başı kariyer konularına ağırlık verdiğimiz daha çalışkan ve hizmet odaklı günlerimiz olabilir. Hafta ortalarına doğru uyumlu, romantik, politik olabiliriz, bu yüzden patrondan izin alacaksanız veya uzlaşmaya gidilecek bir işiniz varsa 5 – 7 Ocak arası uygun. Haftanın sonuna doğru ise öğrenme, araştırma konularında algılarımız açık olacak.

Haftalık gündemimiz;

Koç: Bu aralar arkadaş çevresinden biri tarafından kandırılma, duygu sömürüsüne maruz kalma, sosyal çevre tarafından manipüle edilme riskiniz var. Eğitim, yurtdışı, seyahatler konularında şanslısınız. Para konularında ani kararlardan kaçının.

Boğa: Kariyerle ilgili düzen bozan ani konular gündeme gelebilir ve bu moralinizi biraz bozabilir çünkü gelirinizi olumsuz etkileyebilir. Kariyer çevresinden özele taşıdığınız ilişkileriniz gözden geçirme zamanı. Diğer yandan sosyal çevrenizi bilgi ve fikirlerinizle şifalandırıyorsunuz.

İkizler: Evlilik ve ciddi ilişkilerde hafta başında kriz deneyimleme riskiniz olsa da geçici bu durumu empati kurup uyumlu davranarak atlatabilirsiniz. Bakış açınızı pozitif tutun. Kariyer alanında beklenmedik bir gelişme olabilir.

Yengeç: Akademik başarılar ve eğitim bu hafta sizin konularınız. Yeni fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koymalısınız. Atılgan davranıp bir yaraya merhem olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde agresyon hakim olacak, bu yüzden sabit fikirlilikten kaçınırsanız daha hafif atlatabilirsiniz.

Aslan: İlişkiler, çocuk konularında zorlayıcı geçebilir ancak siz de ayın terazi burcuna geçmesiyle ve sıcakkanlılığınızla bunun üstesinden geleceksiniz. Uzak seyahatlerde bu hafta dikkatli olmanızı öneririm. Günlük işler ve mesai çevresinde çevik adımlarla destek ve şifa verebilirsiniz.

Başak: Aile, yuva konularında mantık – duygu çatışmaları yaşayabilirsiniz. Kendi çıkarınızı gözettiğiniz, aşk ilişkilerinde bu yönde olumlu köklü değişimler yaşayıp yaşattığınız bir hafta olabilir. İş çevrenizde gergin bir hafta olabilir, bencil bulunmamak için kolektif yönünüzü biraz daha fazla çalıştırmalısınız.

Terazi: İş hayatında sıra dışı ama olumlu gelişmeler yaşanabilir. Farklı bir fikriniz varsa ortaya koyma zamanı. Ayrıca estetik konularıyla ilgili siz de bu haftanın şanslı burçlarından birisiniz. Eşiniz veya çocuğunuzla ilgili ani bir problemle karşı karşıya kalabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep: Bu haftanın girişimcisi sizsiniz. Her an yeni fikir ve projeler üretebilir, bunlarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para konularındaki sorunlarınızı politik dilinizi kullanarak aşabilirsiniz. Hukuki konularda da şanslısınız. Aile üyelerini, özellikle de yaşlı kimseleri sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda uyarmalısınız.

Yay: Güzellik, bakım işlerinizi bu hafta yapabilirsiniz, işler istediğiniz gibi gitmeye müsait. Sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklarınızla ilgili de hafta sonuna doğru şanslısınız. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gerilimli olabilir. Seyahatlerinizde bu hafta dikkatli olmalısınız. Satış pazarlama işlerini 7 Ocaktan sonraya bırakmanızı öneririm.

Oğlak: Para işleriyle ilgili adımlarınızı dikkatli atmalısınız çünkü dolandırılma ihtimaliniz bu hafta biraz daha fazla olabilir. Para ve yuva konuları bağıntılı gidecek. Aile fertlerinden yaşlı olanlarla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Para sorunlarında ise bilgi ve disiplininiz size şifa olacak.

Kova: Siz de bu hafta oğlaklarda bulunan dolandırılmaya müsait etkiyi alabilirsiniz. Bu hafta estetik, bakım konularına yönelebilirsiniz ancak büyük değişim vaat eden işlemlerde gözünüz açık olsun. Ani kaz ve yaralanmalar konusunda bu hafta oldukça dikkatli olmalısınız.

Balık: Çevrenizdeki arkadaşlarınıza dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Sosyal çevrenizde gizli düşmanlar tarafından kandırılma, manipüle edilme riski taşıyorsunuz. Üşütmemek için ekstra çaba sarf etmenizi öneririm. Bu hafta fikir ve inançlarınızı sorguluyorsunuz.

Burç yorumlarımızı okurken yükselen burcumuzu baz almalıyız. Bu bilinmediği durumda güneş burcumuza göre sorgulayabiliriz. Ancak her zaman en doğru ve net bilgiye detaylı doğum haritası analiziyle ulaşırız. Bu analiz bir fal değil, teknik bir olasılık çalışmasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.