DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

26 Mayıs 2021 Tam Ay Tutulması’nın Türkiye Haritası’na Etkileri

Astrolojide güneş ve ay tutulmaları hayatımızda başlayan ve biten döngüler hakkında bizlere ipuçları verir. Hayatımızdaki evlilik, doğum, ölüm gibi önemli olaylar tutulmaların etkisiyle hayatımıza giriş yapar. Ay tutulmalarının etkileri de güneş tutulmalarının etkileri de bir sonraki tutulma zamanına kadar devam eder.

26 Mayıs 2021 Tam Ay Tutulması’nın Türkiye Haritası’na Etkileri
17.05.2021
6.285
A+
A-

Değerli okurlarım, bu hafta “26 Mayıs 2021 günü 5 derece yay burcunda” gerçekleşecek olan “Tam Ay Tutulması”nın Türkiye haritasına etkilerini incelemek istiyorum. Fakat onun öncesinde bireysel haritalarınıza da uygulayabilmeniz için güneş ve ay tutulmalarının astrolojideki önemini açıklayalım.

Astrolojide güneş ve ay tutulmaları hayatımızda başlayan ve biten döngüler hakkında bizlere ipuçları verir. Hayatımızdaki evlilik, doğum, ölüm gibi önemli olaylar tutulmaların etkisiyle hayatımıza giriş yapar. Ay tutulmalarının etkileri de güneş tutulmalarının etkileri de bir sonraki tutulma zamanına kadar devam eder. Etkilerin yoğunluğu ise tutulma şekillerine ve gezegenlere olan etkilerine göre değişir. Ay bilinçaltı ve geçmişimizi temsil eden dişil enerji kanalımız olduğu için ay tutulmalarında geçmiş ve kesin sonlanmalar yaşarız. Güneş ise bilinçli yönümüz ve geleceğimizi temsil eden eril enerji kanalımız olduğu için; güneş tutulmaları da gelecek ve yeni başlangıçlar hakkında bizlere ipuçları verir. Yani bu ay tutulmasında genel anlamda bireysel haritalarınızdaki Yay-İkizler aksındaki ev konularında geçmişten gelen bitişler yaşamanız mümkündür. Özellikle 5 derece sınırındaki gezegen ve yıldız yerleşimleriniz daha net bilgiler verir.

Türkiye haritasına gelecek olursak,  geçtiğimiz hafta “Boğa Yeni Ayında” Türkiye’nin 11. Ev konuları tetiklendi. Siyasi ideolojilerin ve gruplaşmaların çatışmalarına şahit olmaya başladık. Özellikle yine 11. Ev konularında belediyeler, yardımlaşmalar, daha bölgesel örgütlenmelerin ses çıkarmaya başladığı bir döneme giriş yaptık. Ayrıca Uranüs Boğa’da olduğu için özellikle yerel yönetimlerle ilgili şok edici, ani beklenilmeyen gizli haberlerin yavaş yavaş yayılmaya başlayacağı süreç de başlamış oldu. Fakat ülkemiz için asıl etkilerini bu dolunayla beraber çok daha net göreceğiz.  30 Mayıs “Merkür Retrosu” da bu anlamda gizli bilgilerin yanlışlıkla ortaya dökülmesini tetikleyebilir. Özellikle borsadaki mali spekülasyonlar,  geçmiş seçimler, kumarhaneler ile ilgili ülkenin önde gelen isimlerini duyabiliriz.

Konu ile ilgili mutlaka Türkiye Doğum Haritası Analizimi okumanızı tavsiye ederim. Dolunay 12. Evimizi yani derin devletle ilgili tüm sırları beklenmedik bir şekilde ortaya dökecek ve bu süreç 6 aya yakın sürecek. Geçmişten gelen hiç hesaba katılmamış gizli bilgiler gün yüzüne çıkacak. Özellikle görülen ve görülmeyen liderler arasında bu gerginliğe şahit olacağız. Covid-19 salgını konusunda ise sağlık evimize denk düşen dolunaydan dolayı yazı daha rahat geçireceğiz.  Fakat ekonomik anlamda zor zamanlar bizleri bekliyor. Özellikle yabancı ülkelerle mali ilişkilerimizde ciddi maddi kısıtlamalara maruz kalacağız. Vergiler konusunda devlet ciddi anlamda zorlanacak ve acilen bütçe kısıtlamasına, gelir dağılımındaki dengesiz dağılımı düzeltmeye gidilmesi gerekecek. Ayrıca yabancı ülkelerle olan ilişkilerimiz sebebiyle sonbaharda erken seçim gündemimize beklenmedik şekilde gelebilir. Hukuksal anlamda ya da turizm konusunda ise jüpiterin balık burcundaki enerjisinden yararlanabilirsek şifalanmamız, eski yaraları ve yanlışları bir nebze de olsa sarmaya başlamamız da mümkün. Fakat burada yine halkın bilinç seviyesi, olanları sorgulama şekli ve eril gücünü tekrar eline alması gibi faktörler gidişatı etkileyecek. Ayrıca yabancı ülkelerle olan ilişkilerimiz sebebiyle de sonbaharda erken seçim gündemimize beklenmedik şekilde gelebilir.

Bu haftalık benden bu kadar, önümüzdeki hafta görüşmek üzere, sevgilerimle.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.