DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

25 – 31 Ocak Astroloji…

Sesli Dinle

Bu hafta Türkiye için olumlu sonuçlanacak çok önemli bir uluslararası anlaşma gündemde olabilir. Terör grupları veya yasadışı gizli yapılanmalarla ilgili bazı belgeler açığa çıkabilir. Bu grupların liderleriyle ilgili ölüm haberi duyabiliriz.

25 – 31 Ocak Astroloji…
25.01.2021
11.572
A+
A-

Haftaya Ay – Merkür trinesiyle başlıyoruz. İletişim, evrak ve belge işleri, imzalar, kısa seyahatler ve çocuk konularıyla ilgili bizleri sevindiren gelişmeler yaşayabiliriz. Ayın yengeçte olması bizleri sevgi dolu, anaç, fedakâr, duygusal yapabilir. Bir taraftan geçen hafta başlamış olan ve hala devam eden Neptün- ay düğümleri karemiz var ki, haritamıza göre bizi etkileyen evlerde o sisli-puslu günleri belirsizlik, bulanıklık ve yanılsamalar, aldanma ve aldatmalar şeklinde yaşıyoruz ve işin ilginç tarafı bunu yaşadığımızın çok farkında da değiliz. Bu hafta çok önemli bir kavuşum var. 28 Haziran’da Venüs- Plüton kavuşumuyla her birimiz bir konuda büyük bir değişim dönüşüm yaşayacağız. Finans, sosyal ilişkiler, estetik ve sanatla ilgili konularda iyi veya kötü ama büyük, köklü depremler bizleri bekliyor. Hafta ortasına doğru kendimizi daha sıcakkanlı hissedeceğimiz, ön planda olmak isteyeceğimiz ve yönetme ihtiyacı duyacağımız birkaç gün geçireceğiz. Ancak haftanın sonuna doğru biraz daha eleştirel, katı soğuk, mesafeli bir tutumumuz olabilir, bu da iletişim dilimize yansıyabilir. 30 Ocak ve sonrası birkaç günü sosyal iletişime odaklanmaktan çok kişisel bakımımız, sağlık ve diyet konuları ile ilgilenerek geçirmek daha faydalı olabilir.

Türkiye’nin astrolojik haftası:

Bu hafta Türkiye için olumlu sonuçlanacak çok önemli bir uluslararası anlaşma gündemde olabilir. Terör grupları veya yasadışı gizli yapılanmalarla ilgili bazı belgeler açığa çıkabilir. Bu grupların liderleriyle ilgili ölüm haberi duyabiliriz.

Burçların astrolojik haftası:

Koç: Yakın çevreniz olan aile, kardeş kuzenler, yakın arkadaş ve akrabarla sevgi dolu paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Kariyer ve para konuları, satış işlerinden yana avantajlısınız. Ayrıca kariyer çevrenizle ilişkilerde büyük değişimler sizi bekliyor.

Boğa: Eğitim ve maddi konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler ve imzalar gerçekleşebilir. Taşınabilirsiniz veya akraba çevrenizle ilgili bir kriz deneyimleyebilirsiniz. Sosyal medya ile ilgili dikkatli olmanızı öneririm.

İkizler: Uluslararası ilişkiler ve akrabalarınızla kurduğunuz iletişimden yana bu hafta memnunsunuz. Kişisel gelişim ve eğitimlere bu hafta odaklanabilirsiniz. İlişkilerinizde gizli gerçeklerin ortaya çıkması sonucu kriz ve değişim- dönüşüm yaşayabilirsiniz.

Yengeç: İç enerji ve bilinçaltı çalışmalarında bulunmak isteyebilirsiniz. Bağış-yardım işleri, meditasyon ve yoga sizi bu hafta motive edebilir. Haberci rüyalarınızı ciddiye alın. Arkadaş çevresi, ortaklıklar veya evlilik hayatınızda büyük bir değişim yaşayabilirsiniz.

Aslan: Eşiniz ve arkadaşlarınızla ortak paylaşımlarda bulunabilirsiniz. İlişkinizde ortak hayaller kurabilirsiniz. Anne veya anneannenizin sağlığı veya mesai arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Yeni bir hayvan sahiplenebilirsiniz. Hayvanınız varsa bu hafta dikkatli olmanızı öneririm.

Başak: Kariyerinizde mesai arkadaşlarınızla iletişiminiz olumlu yönde seyredecek. Belgeler imzalanacak, onaylar alınacak. Çocuklarınız, eğitim hayatınız, seyahatler veya aşk hayatınıza damga vuracak yeni gelişmeler veya bitişler yaşayabilirsiniz.

Terazi: Flörtünüzle seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Akraba çevrenizle iletişiminiz olumlu seyredebilir bu hafta. Ailenizden maddi destek alabilirsiniz ve aile ilişkilerinizde iyi veya kötü ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Akrep: Ailenizden gelen maddi kaynaklar hareketlenebilir. Aile çevrenizle ilgili gizli bir gerçeği öğrenebilirsiniz. Miras, eş geliri, tazminat, nafaka konularındaki evrak işleriniz bu hafta yolunda gidiyor. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde köklü bir değişim yaşayabilirsiniz.

Yay: Ortaklıkta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Satış ve evrak işlerinde şanslısınız. Eşinizle ufak seyahatlere çıkabilirsiniz. Maddi konularda büyük kazanç veya kayıplar yaşayabilirsiniz.

Oğlak: Kariyeriniz ve maddi kazancınızdan yana bu hafta memnunsunuz. Fiziksel değişimler yaşayabilir, dışarıdan bambaşka algılanabilirsiniz bu hafta. Kişisel gelişiminizle ilgili köklü bir değişime girişebilirsiniz.

Kova: Çocuklarınız veya aşk hayatınıza odaklısınız bu hafta ve iletişiminizde her şey yolunda görünüyor. Bilinçaltı dünyanız ve hayatı algılayışınız bu haftadan sonra bambaşka olabilir.

Balık: Ailenizden manevi destek hissedeceksiniz. Yardım ve bağış işlerinde bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili ise yeni bir bağ veya bir kopuş yaşayabilirsiniz.

Lütfen en net bilgiye doğum harita analizinizle ulaşabileceğinizi not ediniz. Burç yorumlarınızı okurken öncelikle yükselen burcunuzu, bilmiyorsanız güneş burcunuzu incelemenizi öneririm.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.