DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

22 – 28 Mart Astrolojik gündem

Başak dolunayı Türkiye’nin 1. Ve 7. Evlerinde etkili. Burada sonlanma ve yeni başlangıçların tetikleneceği konular halkı birebir ilgilendiren konular olacak. Halkın sağlığını ve genel durumunu birebir etkileyecek bazı gelişmeler olabilir.

22 – 28 Mart Astrolojik gündem
22.03.2021
5.530
A+
A-

Türkiye Astrolojik Gündemi:

Bu hafta trafik, toplu taşıma, eğitim, televizyon, haberleşme ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Yeni yollar açılabilir. Belirsiz olan bazı ulaşım projelerinde yeni gelişmeler duyulabilir. Ancak Merkür-Mars karesi burada bir taraftan yaşanacak toplu ulaşım kazalarını veya ulaşımda birtakım problemleri de tetikleyebilir. Öğretmen atamaları ile ilgili güzel haberler duyabiliriz.

Başak dolunayı Türkiye’nin 1. Ve 7. Evlerinde etkili. Burada sonlanma ve yeni başlangıçların tetikleneceği konular halkı birebir ilgilendiren konular olacak. Halkın sağlığını ve genel durumunu birebir etkileyecek bazı gelişmeler olabilir. 7. Ev ülke haritalarında astrologları da temsil ettiğinden bu hafta astrologlarla ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Dış ticaret ve uluslararası anlaşmalarda da sonlanma ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Merkür Uranüs Etkileşimi (22 Mart): Ev-gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım yeni belgeler, haberler, anlaşmalar, kararlar alınabilir ve bazı belirsizlikler ortadan kalkabilir. Kandırılmamaya dikkat edelim.

Mars-Satürn trinesi (22 Mart): Girişimlerin açısı. Yeni girişimlerde bulunmak istiyorsanız ve bunun istikrarlı bir şekilde devam etmesini istiyorsanız, sorumluluk almaya hazırsanız bunu değerlendirin.  Özellikle yükseleni kova ve ikizler olanlar olumlu etkilenecek. Hayatımızda bundan sonra uzun süre var olacak yeni insanlar girebilir veya çevremizden birileriyle iletişimimizi farklı ve kalıcı bir boyuta taşıyabiliriz.

Ay Aslan’da (23 Mart): Ön plana çıkmak ve sahnede olmak isteyeceğimiz, eğlenceli ve sosyal zamanlar geçirmek isteyebiliriz. Fikirlerimiz konusunda daha baskın ve otoriter hissedebiliriz.

Merkür-Mars karesi (24 Mart): Bugünlerde dalgınlıktan doğacak trafik kazalarına çok dikkat etmeliyiz. Kabus problemlerimiz olabilir. Gizli düşmanlardan farkında olmadan zarar görebiliriz ve tartışmalar yaşanabilir. Yükselen Balık ve ikizler ekstra dikkat etmeli. Yaklaşan başak dolunayı ile beraber, tartışmalar ilişkilerde bitişlere neden olabilir.

Merkür- Ay Düğümleri karesi (25 Mart): İletişimde genel olarak ani krizler tetiklenebilir. Aldatma-aldatılma ve gizli düşmanlıkların açığa çıkması sonucu krizler tetiklenebilir. Yanlış anlaşılmalar, belirsizliklerden doğacak anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Ay Başak’ta (26 Mart): Duygusal olarak detaycı, takıntılı, eleştirel ve sorgulayıcı bir ruh haline bürünebiliriz. Özeleştiriye daha meyilli olabiliriz. Bir konuya odaklanıp bununla ilgili araştırmalar yapabiliriz. Sağlığımıza ve öz bakımımıza ekstra özen gösterebiliriz bu birkaç günde. Sağlıklı ve organik gıdalara yönelebiliriz. Başak diyet yapmayı tetikler, diyete başlayabiliriz. Bu günlerde sindirim sistemi ve bağırsakları rahatlatıcı, bağışıklığı kuvvetlendirici kürler uygulamanızı öneririm.

Başak Dolunayı (28 Mart, 20:48): Başak dolunayı sağlık, araştırma ve kamusal işlerde bitişler ve yeni başlangıçları temsil eder. Otoritenin el değiştirmesi veya yeni liderlerin ortaya çıkması bu dolunayla tetiklenebilir. Sağlıkla ilgili ise bildiğimiz üzere bağırsaklar ve bağışıklık sistemimiz çoğu zaman birlikte çalışırlar. Başak burcu bunların temsilcisidir. Başak dolunayı ise bu konulardaki rahatsızlıkları tetikleyebilir. Özellikle bu dönemde bağışıklığımızı kuvvetlendirici gıdalara yönelmeliyiz. Sindirim sistemimize ve bağırsaklarımıza iyi gelecek çaylar tüketip daha sağlıklı gıdalar tercih etmeye özen göstermeliyiz. Yükselen başak ve koçlar daha dikkatli olmalılar. Diğer yandan hayatta takıntı haline getirdiğimiz bazı konularla ilgili içsel bir değişim-dönüşüme başlayabiliriz. Özeleştiri yapıp çevremizde yaşananlara karşı da daha eleştirel ve sorgulayıcı olabiliriz. Bu dönemde Mars – Merkür sert açısını da göz önüne aldığımızda bu sorgulayıcı tutumumuzun dilimize vuracağı ihtimali kuvvetleniyor. Sert tartışmalar ve iletişimde buna bağlı kopuşlar yaşanabilir. Dolunayın hemen arkasından Ay Terazi’ye geçiyor. Bu da bazı kişilerle bağlarımızı tamamen koparıp yeni ilişkilere başlangıç yapma ihtimalimizi daha da kuvvetlendiriyor. Bazı mühendislik işlerinde hesaplama ve teorik kısmın tamamlanması ile projeye başlangıç yapılması söz konusu olabilir.

Ay Terazi’de (28 Mart): Dolunayın hemen ardından Ay Başaktan Terazi’ye geçiyor. Dolunayla sonlanan bazı ilişkilerden veya özkararlardan sonra başlayan yeni sayfada aşka, flörtleşmeye, romantizme, sosyal ilişkilerimize odaklanabiliriz bugünlerde. Diğer yandan kafamız zehir gibi, yeni fikirler, projeler özellikle mühendislik dallarında yeni girişimler görülebilir. Kuaför işlerine de odaklanabiliriz çünkü ay terazideyken duygusal olarak dış görünüşümüze daha çok önem vereceğiz. Estetik kaygılarımız yüksek olacak. Çocuk isteyen boğa ve ikizler burcu kadınlarında dolunayla da tetiklenerek hamilelik ihtimali kuvvetlenebilir bu birkaç gün.

Mars – KAD kavuşumu (28 Mart): Mars ikizler burcunda kuzey ay düğümü ile kavuşurken, ilişkilerde yeni teklifler gelebilir. Yeni arkadaşlıklar kurulabilir. Özellikle yükselen aslan ve başakların, yani 10. Ev girişi (MC noktası) ikizler olanların daha da şanslı olduğu, yeni girişimler için çok müsait günler olabilir çünkü Mars büyük ün, şan, şöhret ve başarı getiren kraliyet yıldızı Aldebaran ile henüz kavuştu ve hemen arkasından çok iyicil olan Kuzey Ay Düğümü ile de kavuşuyor. Girişim konuları pazarlama, araç alım-satımı olabilir. Yeni bir ulaşım aracı almayı düşünenler bugünleri değerlendirebilir. Kısa seyahatler gerçekleştirebiliriz. Eğitim almak için de gayet ideal. 5. Evinde ikizler olan kadınlar için hamile kalmada şanslı bir dönem.

Venüs- Şiron kavuşumu (28 Mart): İkili ilişkilerde fevri ve saldırgan çıkışlardan-çıkışlarımızdan yara alabiliriz. Geçmişten gelen bazı kişi ve konular tekrar gündem olabilir ve tartışmalar doğabilir. Bu günlerde ilişkilerimizle ilgili yıkıcı birtakım hareketlerde bulunmadan önce kendimize biraz zaman tanımalıyız. Keskin sirke küpüne zarar verir misali, ani öfke ve sinirle yaptıklarımızdan pişman olacağımız ilişkiler açısından riskli bir dönem. Diğer taraftan çevremizdeki ilişkilerde ara bulucu olabiliriz, çevremizde yaşanan ikili ilişki problemlerine şifa olabiliriz. Canımız bugünlerde aşırı tatlı çekebilir. Özellikle yükselen koçlar böbreklere dikkat etmeli.

 

Doğum haritamızı okuma serisinde bu hafta sıra evlerin anlamlarında:

  1. Ev: Benlik evi. Dış görünüşümüz, sağlığımız, genel karakterimiz, fiziksel özelliklerimiz.
  2. Ev: Özdeğerimiz, para kazancımız
  3. Ev: Yakın çevremiz (kardeş, kuzen, yakın akrabalar, komşular, yakın arkadaşlar), kısa seyehatler, üniversite öncesi eğitim
  4. Ev: Çekirdek aile, yuva, baba, ev-gayrimenkul, ölüm
  5. Ev: Evlilik öncesi aşk, flörtler, ilk çocuğumuz, sanat, hobi, eğlence
  6. Ev: Hastalıklarımız, mesai çevremiz
  7. Ev: Evlilk ve ortaklıklar, davalar
  8. Ev: Paylaşılan kaynaklar (miras, çevremizden ve ailemizden gelen paralar, tazminat, nafakadan gelen paralar), dışarıdan gördüğümüz değer, ölüm ötesi hayat, ameliyatlar
  9. Ev: Yüksek eğitim, uzak seyahatler, yurtdışı, yabancılar
  10. Ev: Kariyer, Anne, hastalık tedavisi
  11. Ev: Sosyal çevre, arkadaşlar, umutlar
  12. Ev: Gizli aktiviteler, gizli düşmanlıklar, yardım ve bağış konuları, bilinçaltımız
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.