DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ankara’ya Artı Bir

Başkent Ankara’nın en güvenli şehir olarak anılabilmesini il yöneticilerine, Valimize, Emniyet Müdürümüze, Şube Müdürlerimize onların nezlinde teşekkür ettiğimiz tüm personel arkadaşlarımıza borçluyuz.

Ankara’ya Artı Bir
14.02.2022
20.012
A+
A-

Ankara İli Yenimahalle ilçesi sınırlarında yeni açılan bir restoran sektöre hızlı giriş yaptı. Merkez ilçe olan Yenimahallenin sınırları ve nüfusu hızla büyüyen Batıkent Mahallesinde Vıp Sahne ismiyle açılan restoran büyük ilgi görüyor.

Açılış konseri için sevilen sanatçı Şevval Sam sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sam; Ankara’nın gönlünde özel bir yeri olduğunu,  annesi Leman Sam’ın da en sevdiği şehirlerarasında yer alan Ankara’ da sahne almanın özel olduğunu, “sıcakkanlı insanlarla olacağım” sözleriyle ifade etti. Açılışı yapılan restoranda sahne alacak ilk sanatçı olmasının da ayrıca mutluluk verici olduğunu belirtti.

İlgiyle başlayan konser, konukların büyük coşkusuyla sürdü.

Yoğun katılım ve ilgi gören Şevval Sam konseri ve açılışı yapılan Vıp Sahne’ye Ankara İl Emniyet Müdürlüğünün rutin uygulaması ve denetimleri renk kattı. Göz bebeğimiz, baş tacımız diyerek tanımladığı görevli memurlar için de bir parça seslendiren Sam denetimlerin sona ermesinin ardından sahne performansıyla izleyenleri coşturdu.

MevzuHaber olarak açılış gecesine ve gündeme dair kısa bir röportaj yapma imkânı sağladığımız Vıp Sahne ortaklarından Ercan Ayyıldız etkinliği “Bu henüz başlangıç” sözüyle adlandırdı.

İş insanı Ayyıldız; Ülkece zor günler yaşadık ve yaşıyoruz. Salgın ve pandemi süreci hepimiz adına birçok açıdan yorucu ve yıpratıcı oldu. Dünyada var olan ekonomik kriz etkisini arttırdı. İnsanlar kapanma ve kısıtlamalar ile birçok açıdan yoruldu, yıprandı. Bu zorlu süreci hep birlikte atlattık, şimdi ülkece gerekli özeni göstererek yaşama devam etmeye çalışıyoruz. İnsanlar psikolojik açıdan da zorlu geçen sürecin izlerini silmeye gayret ediyor.

İş insanı olarak yatırım ile rant arasında ki derin uçurumu, birçok alanda ve anlamda etkisi olan farkı biliyor ve hassasiyetle hareket etmeye gayret ediyoruz. Yatırım istihdam demek, üretim demek, hareket demektir. Arazi almak, bina almak, dükkân almak, araç almak, döviz, altın almak yatırım değildir diyen Ayyıldız, hizmet verdiği tüm iş alanlarında bu hassasiyette ve düşüncede olduğunun altını çizdi.

Her an, her yerde olduğu gibi Ankara’da da birçok yeniliğe ihtiyaç var. Ankaralının, Ankara’ya gelen konukların hoş ortamda eğlenebilmesi, yemeklerini yemesi, streslerini atması adına var olan adreslere bir yenisini, en yenisini eklemek, bu sayede üretime, istihdama katkıda bulunmak istedik. Çoğunlukla İstanbul’da yaşayan, sahne alan değerli sanatçılarımızı Ankara’da ağırlamak, sahne almalarını sağlamak, Ankara’nın insanları ile buluşmalarını sağlamak istedik. İnsanlarımızın pandemi, iş hayatı, güncel ve psikolojik yorgunluklardan arınması adına faydalı bir hizmet verme arzumuzu bu yolla hayata geçirdik dedi.

Başkent Ankara’nın en güvenli şehir olarak anılabilmesini il yöneticilerine, Valimize, Emniyet Müdürümüze, Şube Müdürlerimize onların nezlinde teşekkür ettiğimiz tüm personel arkadaşlarımıza borçluyuz. Güvenli, huzurlu bir şehir olma ayrıcalığını bizlere yaşatan emniyet teşkilatının uygulamalarından hem işletmecilerin, hem sahne alan sanatçıların hem de konuların memnun olduğunu, yapılan denetimlerin etkinliklere, programlara renk kattığını belirten Ayyıldız, o sırada yoğun geçen programların bu kısa molalar yani “Es” verme olarak tabir edilen aralarla, çalışan ve sahne alan sanatçıların, orkestranın enerji depolama fırsatı yakaladığını ifade etti.

Vıp Sahne menajeri ve Elektronik Mühendisi Necati Çoban, Ankara’nın en yeni en özel mekanı olarak hizmete başlayan Vıp Sahne’nin en kaliteli mekanlarından olduğunu belirterek başladı sözlerine. Necati Çoban, mühendislik mesleki donanımını, menajerlik mesaisi ve tecrübesiyle harmanlayarak sahne, ışık, ses, gibi birçok detayın ve restoran konseptinin konuklar ve sahne alan sanatçılar için özenle tasarlandığını belirtti. Şevval Sam ile yapılan açılışa “Devamı gelecek” sözleriyle iddialı olduklarını ifade etti. Anlaşması tamamlanarak takvime alınan birçok sanatçının Vıp Sahne’de konuklarla buluşacağının müjdesini verdi.

YORUMLAR

  1. Kezban Haktanır dedi ki:

    Çocukluğum Batıkentte geçti. Ve ben Batıkenti çok seviyorum. Böyle büyüyor gelişiyor olması ise,mutlu ediyor. Teşekkürler Mevzu haber. 🍀