DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

21 – 27 Mart Astroloji Yorumu

21 – 27 Mart Astroloji Yorumu
22.03.2022
4.002
A+
A-

Bu hafta balık burcunda Merkür Jüpiter kavuşumu var. Gizli ilişkiler gelişip ilerleyebilir. İlişkilerde hayal kırıklıkları ve yanlış kararlar söz konusu olabilir. Diğer taraftan doğalgaz ve petrol sızıntıları olabilir. Deniz taşımacılığı ile ilgili sorunlar olabilir. Özellikle küçük yaşlar ve gençlerde zehirlenmeler, ishal, kusma gibi salgın hastalıklara dikkat etmeliyiz. Zihin dalgınlığı, unutkanlık ve bağımlılıklara eğilim fazlaca olabilir. Bu birkaç gün pazarlıklarda, alım satım işlerinde dikkatli olmalıyız. Dolandırıcılık vakalarında artış olabilir. Olumlu yönden ise büyük sanat eserleri ortaya çıkabilir. Haberci rüyalar görebilir, manevi tarafımızla bağlantıda daha kuvvetli olabiliriz.

Bu haftanın diğer önemli olayı ise 22 Mart Mars-Uranüs karesi. Uçak kazaları, fırtınalı hava olayları, deprem, neptünyen etki ile beraber deniz felaketleri, tsunami gibi doğa olayları için riskli bir dönem. Çok değişik hava olayları görebiliriz. Hava taşımacılığında sıkıntılar ve uçak kazaları yaşanabilir. Hava durumu da çok dalgalı olabilir. Maddi yönde harcama ve yatırımları dikkatli yapalım. Ani para kayıpları yaşayabiliriz. Hesapta olmayan harcamalar çıkabilir. Yine neptünyen etki ile bazı gizliliklerin açığa çıkması, bundan duyulacak hezeyan ve hayal kırıklıkları ve ani ayrılıklar yaşanabilir.

27 Mart’ta Merkür koç burcuna geçiyor. Kavga etmemeye dikkat edelim. Fevri konuşmalar ve sabırsız bir iletişim şeklimiz olabilir. Akışta kalmaya özen gösterelim. Ani seyahatler yapabiliriz ancak seyahatlerde ufak ulaşım zorlukları çıkabilir. Neptünyen etki altında dalgınlık nedenli kazalara dikkat edelim. Olumlu taraftan Merkür Koç’tayken yazılar yayımlayabilir, yeni imzalar atabiliriz. Yeni kişilerle tanışıp yeni dostluklar edinebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.