DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2022 Yılına Astrolojik Giriş

27.12.2021
5.545
A+
A-

Merhaba,

Yepyeni bir yıla bu hafta  “Merhaba” diyoruz. Önümüzdeki yıl Venüsyen bir yıl olma özelliği taşıyor. Venüs hareketleriyle şekillenecek, Venüs temaları yoğun olan bir sene yaşayacağız. Yıla girmeden Venüs temsilli bir ay tutulması ve 2020’de de 8 yıllık bir döngüyü başlatan İkizler’de Venüs retrosu yaşadık. Dolayısıyla bu seneyi de haritalarımızda özellikle ikizler neredeyse o bölgeyi aktive eden darmik olaylar yaşayacağız. Venüs ise ikili ilişkileri ve finansal durumu temsil ediyor. Özellikle Şubat’a kadarki Venüs Retro hareketi bizleri bu iki konuda zorlayacak. Ancak toprak grupları bireysel hayatlarında bu retrodan olumlu etkilenebilirler.

Tutulmalar bu sene hep boğa – akrep aksında. Sınavlarımız maddi ve manevi değerlerimizi koruma, yeniden doğuşu, küllerimizden doğuşu deneyimleme ve haritalarımızdaki akrep alanlarında oluşacak krizlerle mücadele etmeyi öğrenme.

Bu senenin bize genel anlamda yaşatacakları:

  • 18 Ocak dolunayı ile ekonomide şiddetli manipülasyon yaşanabilir. Ekonomik durum sene içinde özellikle Şubat-Mayıs arası doğalgaz ve enerji alımımızı kısıtlayabilir.
  • Tıpta çok olumlu gelişmeler yaşanabilir. Birçok hastalığa karşı yeni ve etkin tedaviler geliştirilebilir.
  • Ocak ve Şubat’ta şiddetli soğuklar gelebilir. Bu senenin genelinde tuhaf hava olayları gözlemleyebiliriz. 26 Ocak – 7 Şubat arası ise hava kazaları açısından riskli.
  • 3-5 Şubat’ta otorite, yönetim ile ilgili problemler yaşanabilir.
  • COVID tedavisi ile ilgili gelişmeler ve yeni varyantların çıkması. Ancak güzel haber olarak bu varyantların çok etkili olamayacağını öngörebiliriz. Avrupa’da Omicron varyantı nedenli kapanmalar olabilir ancak Türkiye’de kapanma olması ihtimali düşük. Omicron açısından Şubat-Mayıs arası zorlu geçecek.
  • 21 Haziran – 18 Ağustos arası maalesef orman yangınları ihtimali var.
  • 20 Nisan – 5 Mayıs civarı yılın en olumlu zamanları. Herhangi bir konuda haritalarımızın vadettiği ölçüde güzel gelişmeler yaşayacağız. Ancak 5 Mayıs’tan itibaren 16 Mayıs tutulması tetikleneceğinden özellikle ekonomide deprem etkisi yaratacak olaylar yaşanabilir.
  • 16 Mayıs ve sonrasında bankaların zorlandığı zamanlar olacaktır.
  • 1 Ağustos yine dünya genelinde deprem, çatışma, ani kararlarla ilgili çalışabilir. Helen yayı aktifleşmesiyle Ege’de orta- orta üstü deprem yaşanabilir. Doğu Anadolu depremden etkilenebilecek diğer bölge. Ağustos ayı genel anlamda çetin geçecek gibi görünüyor.
  • 25 Ekim-8 Kasım tarihlerinde hava ve deniz olayları yaşanabilir.
  • Yılın son 2 ayı Mars retrosuyla beraber lisans iptalleri söz konusu olabilir. Vergi afları çıkabilir. Mars retrosundan hava grupları olumlu etkilenebilir.

Burçların senelik durumunu gelecek haftaki yazımda okuyabilirsiniz. İyi seneler dilerim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.