DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2 Mart Yeniayı

2 Mart Yeniayı
28.02.2022
4.244
A+
A-

Bu hafta 2 Mart’ta Balık burcunun 12 derecesinde bir yeniay bekliyor bizleri.

Genel olarak gökyüzünde bu hafta ve devamında olumlu etkiler göreceğiz.

En önemlisi bu yeniayda şifa enerjisi var. Örneğin beklenmedik bir sağlık problemi yaşıyoruz ama şifası geliyor. Sağlık problemimiz yoktu, bu hafta çıktı, o zaman da şifası gelecek. Hiç umudumuz yok ama bir anda çözüm geliyor, küllerimizden doğuyoruz gibi. Yani bu hafta olacak olan gelişmeler bizim için güle oynaya elde ettiğimiz bir şeyler olmayacak. Bizi üzdü, çok çabaladık ama artık umudumuz kalmadı belki de, tam o anda gelen yeni bir başlangıç, olumlu bir değişim dönüşümden bahsediyorum.

Evlilik ve ciddi ilişkilerde başlangıç için, adım atmak için harika bir hafta. İş girişimleri, finansal yatırımlar, sosyal çevrede atılacak olan adımlar açısından şanslı bir dönem. Örneğin 2 Mart itibariyle birileriyle konuşmaya başladınız, bu kişi uzun zamandır görüşmediğiniz geçmişten biri de olabilir, artık ilişkiniz kalıcı olur. Ancak şunu da belirteyim, yine de zorlanacağınız dönemler olacak. Ne adım atarsanız atın, devamı açısından şanslı ama ara ara dibi görüp tekrar çıkma da yaşayabilirsiniz. Özellikle yüzünüze gülüp arkanızdan konuşan dedikoducu kadınlar, manipüle edici kıskanç kadınlar gizliden gizliye devrede. Bu kişi kadın değilse bile arkasında bir kadın vardır çünkü Lilith Hanım devrede. Ama koruyucu, kollayıcı, anaç kadınlar da devrede aynı zamanda. Özetle neye başlarsanız o iş tutar, ama çok emek verirsiniz ve çekişmeli olur.

Türkiye’de yeniayla beraber uluslararası anlaşmalar daha da önem kazanabilir. Türkiye’de geçmişte konulan kanunların yeniden daha da gündeme gelmesi de söz konusu Montrö Boğazlar sözleşmesi gibi. Komşularımız ve müttefik ülkelerin atabileceği beklenmedik adımlara karşı yeniayla beraber kanunlar kapsamında korumalıyız. Ancak topraklarımızla ilgili gizli emeller de bu yeniayla beraber tetiklenebilir. Türkiye koruma altında olsa da hiçbir güzellik kolay elde edilmeyecek. Üniversiteler, kanunlar, uluslararası antlaşmalar, mahkemeler, din yöneticileri, azınlıklar gibi konularda da aynı şekilde olumlu ama zorlu bir süreçte başlangıç veya küllerinden doğuş gerçekleşebilir. Yeniay ve önündeki iki hafta içinde Türkiye’de veya Türkiye vatandaşı olan birileri tarafından önemli bir buluş yapılabilir. Finansal kanunlar çıkabilir. Astrologlar önümüzdeki iki hafta içerisinde gündeme gelebilir. Eski bir televizyon dizisi veya şovu tekrar yayınlanmaya başlayabilir, eski bir ünlü tekrar gündeme gelebilir. Bergen’in hayatının 4 Mart’ta gösterime girmesi gibi. Bu film çok konuşulabilir.  Petrol ve doğalgazla ilgili ve diğer dış ticaret unsurlarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı, derin devlet bağlantılı olaylar ve kişiler konuşulabilir. Bu iki hafta içinde yöneticilerden birinden bir vefat haberi alınabilir. Şiddet nedenli anne veya çocuk ölümü yeniden duyabiliriz veya eskiden olan bir olayın davası gündeme gelip yine bu konu çok tartışılabilir. Bununla ilgili ünlüler tarafından atılacak yeni adımlarla karşılaşabiliriz.

Yeniay bu hafta 2 Mart’ta başlayıp dolunaya kadar önümüzdeki iki haftayı etkileyecek. Hepimize güzellikle gelmesi dileğiyle.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.