DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burçlara Özel İlişki Tavsiyeleri

Sesli Dinle

Her burçta birçok iyi alışkanlıklar, ancak ilişkiye yansıdığında olumsuz deneyimler yaşatabilen kötü alışkanlıklar da vardır.

Burçlara Özel İlişki Tavsiyeleri
15.02.2021
5.786
A+
A-

Astrolojide hiçbir burç tam olarak dengede değildir. Her burçta birçok iyi alışkanlıklar, ancak ilişkiye yansıdığında olumsuz deneyimler yaşatabilen kötü alışkanlıklar da vardır. Burca göre bunları irdeleyip naçizane çözüm önerileri sundum.

En iyi olmak için canını isteseler verecek olan Koç:

İlişkide olumlu yönleriniz tutku ve zarafet. Ancak öyle bir de berbat tarafınız var ki her şey etrafınızda dönsün istiyorsunuz. Maalesef her şeyde en önde, bir numara olma isteğiniz insanları sizden uzaklaştırıyor çünkü bu itkiniz beraberinde umursamazlık ve ben merkezci olmayı getiriyor. Bu da partnerinize güven vermiyor.

Öneri: 

Bir adım geri at ve karşı tarafa konuşma hakkı ver, sıran gelince sen de kendini ifade edeceksin, ama sırayla.

Bir gününü sadece karşındakini mutlu etmeye ada.

 

İnadıyla boğan Boğa:

Her şey sizin istediğiniz gibi olsun, ama siz bunun için hiç çaba sarf etmeyin. İlişkilerde mottonuz bu. İşin kötüsü en olmadık zamanlarda öyle tatlı oluyorsunuz ki karşı taraf nasıl bir pasif agresif olduğunuzu tamamen unutuyor. Bir de o kadar kımıldamaya haliniz yok ki, ilişkide asla heyecan, macera olamıyor.

Öneri:

Tembel ve pasif algılanabilirsiniz ama bir o kadar atılgan ve güçlüsünüz. Bu özelliklerinizi ilişkide ön plana çıkarın.

Gerçekten mutlu olduğunuz bir aktivite yakalarsanız bu sizi evden çıkarabilecektir. Bunu bulmalısınız ki ilişkiniz ve hayatınız hareketlenip neşelensin.

 

Hep daha iyisini arayan, bulduğunda ise hala arayan İkizler:

İlişkilerde en yanlış anlaşılan burç sizsiniz, tebrikler. İkiyüzlü algılanmanızın nedeni aslında dikkat dağınıklığınız. Duygularınız ve arzularınız her an değişebildiği için güvensizlik veriyorsunuz.  Zora gelince kendinizi kaybedip ağzınıza geleni söylüyorsunuz. İlişki içinde ilişki arayıp hep daha iyisini bulmaya çalışıyorsunuz. Yeterince iyi diyebileceğiniz biri sizin için yeryüzünde bulunmuyor.

Öneri:

Kişisel geliş, önce kendini sevmeyi öğren ki başkasını sevebil.

Bir ilişkiye başlamak yerine gerçekten hazır hissedene kadar ya yalnız kal ya da enerjini yaratıcılığını arttıracak aktivitelere ve sosyal çevrene yönelt.

 

Tepeye çöreklenen aşırı duygusal Yengeç:

Siz yeterince ilgi görmezseniz hasta olursunuz. O kadar gelgitli bir ruh haliniz var ki partneriniz sizi çözeceğine enigmayı çözmeyi tercih edebilir. E bu duygusallıkla sizin kininiz de bir başka oluyor ve maalesef ağzınız çok bozuluyor. Sakinleştirip neşelendirmek için kırk takla atmak gerekiyor. Ayrıca partnerinize kendisiyle baş başa kalması için zaman tanımıyorsunuz. Hep tepesinde olmak istiyorsunuz.

Öneri:

Bir olay karşısında hemen tepki almadan önce sakinleşmeniz lazım. Sakinleşme tekniklerini araştırın, yoga mesela. Sabrı öğrenin ve tutkularınızı kontrol altında tutun.

Her şey sizin probleminiz değil, etrafınızdaki her şey için duygusallaşmanız gerekmiyor. Sadece sizin için gerçekten önemli olanı bulun, kimliğinizi keşfedin.

 

Egosu tatmin edilmediğinde içinden canavar çıkan Aslan:

Aslanın insanda vücut bulmuş halisiniz. Gururlu, kibirli, acımasız… İnsanlara gaddarlığınızla kendilerini yetersiz hissediyor, ürkütüyorsunuz. Sevdiğinize karşı korumacı tavrınız güven verse de sinirlendiğinizde çok değişebiliyorsunuz. Sadece kendi amaçlarınız ve hayalleriniz uğruna ilerlerken sizinle beraber seyahat edenleri pas geçiyorsunuz.

Öneri:

Karanlık enerjinizi sağlıklı aktivitelere harcayıp ilişkilerde daha sakinleşebilirsiniz. Böylece gaddarlığınız sevdiklerinize karşı önemseme ve korumacılığa dönüşecek.

Gururunuzun yarısını karşı tarafı övmeye ve yüreklendirmeye harcarsanız altın değerinde olacaksınız.  Onu nasıl yönetebildiğinize kendiniz de şaşıracaksınız.

 

Aşırı eleştirelliğiyle hem kendisine hem karşı tarafa hayatı zindan eden Başak:

Çoğunlukla terkedilme nedeniniz aşırı mükemmeliyetçi tutumunuz. Dışarıdan benmerkezci ve alaycı bulunuyorsunuz. Aslında tek kaygınız onun ne düşündüğü. Ama nedense nezakete güvenmiyor, kendinizi onun gözünde mükemmelleştirmek için bu yola başvuruyorsunuz.

Öneri:

Herkesin tek derdi sendeki eksikleri ortaya çıkarmak değil, o yüzden kendini sürekli kontrol etmek zorunda değilsin.

Küçük şeylerle mutlu ol, bardağın dolu tarafına odaklan.

 

Kararsız olan Terazi:

Kararsızlık dertlerinizin en küçüğü aslında. Siz ortalığı karıştırıp kaçmayı seviyorsunuz, kaçak dövüşüyorsunuz ama başınız her seferinde belaya giriyor. Karar vermek zorunda kalmamak için her şeyi kabul ediyorsunuz.

Öneri:

Karar verebilmek için artılar – eksiler listesi yapın. Kendi kararlarınızı kendiniz alıp hayatınızı kendiniz kontrol etmeyi öğrenin.

Fikrinizi ifade etmekten çekinmeyin. Hepimizi değerli yapan orijinal düşüncelerimizdir.

 

Avını yakaladığında kontrol etmeden bırakmayan Akrep:

Akrep olduğunuzu duydukları anda entrikaya kurban gitmiş gibi geriliyorlar. Oysa siz güzel seversiniz, ancak sizin sorununuz aşırı kıskanmak ve sürekli kontrol etme ihtiyacı duymak. Zayıf avı anında hissedersiniz, avlar ve kontrol ederek tatmin olursunuz.

Öneri:

Dizginleri gevşetin. Dışarıda sizi bekleyen koca bir hayat varken neden enerjinizi ve zamanınızı başkalarını kontrol etmeye harcıyorsunuz?

Sevdiğinizle güç savaşına girmek bir ilişki inşa etmek için kötü bir yoldur. En üstteki el hep sizinki olmak zorunda değil.

 

Kelimeleri söylemeyen, koyuveren Yay:

Herkes hayatında bir yay ister, ta ki o yanlış kelime ağzından usulca dökülene kadar. Sizin iyimserliğiniz suçunuz olmuş. Bilgiye olan açlığınızdan sizi sosyalleşmeye itiyor ancak bu sırada gerçek düşüncelerinizi sosyalleşmek uğruna saklıyorsunuz. Diğer taraftan aşırı iyimser ruh haliniz sizi sürekli belli bir seviyede rahat ve gevşek tutarken bir de bakıyorsunuz ki içinizde sakladığınız ne varsa bir anda koyuvermiş gitmiş!

Öneri:

Daha çok düşünüp daha az konuşun. Ağzınızdan çıkan kelimeleri kontrol etmeyi öğrenin. Konuşmadan önce biraz acaba karşı taraf ne hisseder, kırılır mı diye endişelenmekten zarar gelmez. Bu şekilde ilişkinizin çok daha güçlendiğini göreceksiniz.

 

Yerinde duramayan Oğlak:

Aslında burçlar içinde en güvenilir ve azimli olansınız. Ama size yetişebilmek bir partner için deveye hendek atlatmak gibi. Hırsınızdan, en iyiyi yakalama mücadelenizden yerinizde duramıyorsunuz ki. Bu sosyal statü mücadelenizde herkesi, ilişkiniz dâhil geri planda bırakmaktan çekinmiyorsunuz. Bunu vefasızlığınızdan değil, daha çok başarı hevesinizin insan ilişkileri ihtiyacınızdan ağır basmasından dolayı yapıyorsunuz.

Öneri:

Partnerinizi seçerken hassas ve duyarlı olmasına özen gösterin ki, sizin korku ve kaygılarınızı algılasın ve sizi sakinleştirebilsin.

Ara sıra durun ve dinlenin. Bu hem size hem de sizinle beraber koşan partnerinize iyi gelecektir.

 

Bağ kuramayan, kursa da belli edemeyen Kova:

O kadar insanlardan kopuk bir havadasınız ki size yaklaşan kişi bundan olmaz deyip geri dönüyor. İşin aslı tam tersi. Çok da güzel bağlanırsınız ama belli edemezsiniz. Çünkü siz gizli bir Aslan burcusunuz, ancak kibriniz zekânız. Sosyal normlara uymak istememeniz, sürekli eğlenceli bir şeylerle vakit geçirmek istemeniz sizi çekici bir partner yaparken her seferinde zeka üstünlüğünüzü parterinize kabul ettirme çabanız biraz karşı onu yıldırabilir.

Öneri:

Dünyaya geri dön ve mesafeyi kısalt. Evet, çevrenizde sıklıkla görünmeyen bir üst bilince sahipsiniz ancak diğerleriyle aynı zekaya sahipsiniz. Araya mesafe koymak yerine partnerinizle bağlantı kurup üst bilincinizi onu etkilemek için kullanabilirsiniz.

 

Duygu sömürüsünde bir numara olan Balık:

İlahi bilincin kozmik işareti balık, yeryüzündeki tanrıçalar. İlahi yetenekleriniz olan yüksek algınız ve sezgisel gücünüzü depresyona girmek ve kendinizi acındırmak için harcamanız dışarıdan sürekli üzgün, depresif, ve açıkçası sıkıcı bir havada bulunmanıza neden oluyor. Sürekli ne kadar iyi kalpli, ne kadar saf ve bu yüzden de ne kadar da çok suiistimal edildiğinizi söylüyorsunuz.

Öneri:

Derinizi kalınlaştırın ve ayaklarınızı yere basın. Çevrenizdeki en büyük kalp sizin, bunun size üzüntü yerine güç vermesine izin verin. Savunmasız olmadan da iyi niyetli ve nazik olabilirsiniz.

Derinizi kalınlaştırırken kendinize güveninizin gelmesi için yaratıcılığınızı ve ilham gücünüzü değerlendirmenizi öneririm. Bu şekilde partnerinizin gözünde tam bir tanrıça olacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.