DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

1 Nisan 2022 Koç Yeniayı

1 Nisan 2022 Koç Yeniayı
28.03.2022
3.180
A+
A-

Yeniay kanun ve yargı yıldızı olan Alderamin üstünde olacak. Bu konumuyla hukuksal bir süreci işaret ediyor bize. Dişil bir yıldız olduğundan kadın avukat ve yargıçlarla ilgili yenilikler ve haberler duyabiliriz. Ağır başlı, maskülen kadın karakterler ve ikincil kadın yöneticiler gündeme gelebilir.

Sezgisel gücü de simgeleyen bu yıldız üzerindeki yeniay zamanı bir taraftan da manevi tarafımızı ifade eden Neptün büyütücü etkisi olan Jupiter ile kavuşumda olacak. Bu yüzden sezgisel ve spiritüel açıdan aktif bir döneme giriyoruz.

Yeniay zamanındaki Juno, Satürn, Venüs ve Mars kavuşumu Alderamin etkisiyle ve Jupiter Neptün kavuşumun etkisiyle beraber ikili ilişkilerde inanılmaz bir duygu yoğunluğu verebilir. Bu dönemde başlanılan ilişkiler bir dönem hayatımıza damgasını vurabilir ancak yanı sıra sorunlar da getirecektir. Bu yüzden yeniay etkisi geçene kadar beklemenizi tavsiye ederim. Ancak 12 Nisan yeni ilişki başlangıçları veya ciddi adımlar için gayet uygun bir tarih.

Aşk romanları, bu romanların yazarları ve romantik yazılar gündeme gelebilir.

Yanardağ patlamaları ve depremler bu yeniayın etkisiyle önümüzdeki iki haftalık süreçte tetiklenebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.