DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

1-7 Şubat Astroloji

Sesli Dinle

Türkiye’nin haftalık gündeminde, devlet yöneticilerinden biri ile ilgili ölüm, skandal veya ameliyat haberi duyabiliriz.

1-7 Şubat Astroloji
01.02.2021
9.240
A+
A-

Haftaya Merkür retrosuyla başlıyoruz.  20 Şubat’a kadar sürecek olan Merkür’ün bu Retro olarak adlandırılan geri hareketi bizlerin hayatına iletişimde olası yanlış anlaşılmalar, ulaşımda yaşanabilecek aksilikler ve/veya teknolojik – dijital aletlerde meydana gelebilecek bozulmalar olarak yansıyabilir. Ayrıca retro dönemi bu alanlarda geçmişte yarım kalanların tamamlanmasına olanak tanır.

Ay – Venüs trinesi ile özellikle parasal konularla ilgili olacağımız, finans piyasalarını yakından takip etmek isteyeceğimiz birkaç gün geçirebiliriz. Bu aynı zamanda ilişkilerimizde ciddiyet arayışında bulunacağımızı da gösteriyor. Ay’ın aynı gün terazi burcuna da geçiyor olması bizlere ikili ilişkiler, estetik, bakım, romantizm ve finansal konularda şans getirebilir. Bu hafta internet, sosyal medya ile alakalı ilişkilerimizde skandallar, yanlış anlaşılmalar yaşamamız Merkür retroyla beraber risk oluştursa da Ay’ın Merkür ile yaptığı olumlu açı biraz bizleri bu olumsuz etkilere karşı koruyabilir. Bir pot kırsak da bir şekilde toparlayabilme şansımız var.

Ancak arkadan iş çevirenler bu hafta ortalarında gökyüzü tarafından tehdit altındalar çünkü Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle şüphelenmeye ve gerçekleri araştırmaya meraklı olacağız. Gizli gerçekler ortaya dökülebilir. Bunu takip eden günlerde duygusal olarak kendimizi kariyer hayatımıza odaklanmış halde, daha algılarımız açık, daha araştırmacı bulabiliriz. Bilgilerimizi başkalarıyla paylaşmaktan ve fikirsel olarak kendimizi göstermekten zevk alacağız. Elektrik-elektronik, internet, radyasyon ve havayolları ile alakalı ani krizler yaşanabilir. Ancak doğru iletişim ile krizlerin üstesinden gelebileceğiz. Haftanın sonuna doğru gevşemiş olan disiplin duygumuz tekrar toparlanıyor. İşlerimizi ciddiyetle gerçekleştirirken organizasyon yeteneğimiz de bizi şaşırtacak. Ayrıca haftanın sonunda kalorili ve ağır yiyeceklere karşı inanılmaz bir istek duyabiliriz. Önümüzdeki hafta kilo almaya çok müsait olacağız. Bu nedenle, kilosuna dikkat edenler gardını bu haftadan alabilir.

Türkiye’nin haftalık gündeminde, devlet yöneticilerinden biri ile ilgili ölüm, skandal veya ameliyat haberi duyabiliriz. Üniversiteler, YÖK, yeni yasa tasarıları bu hafta Türkiye için Merkür geri hareketinin konusu. Uzun zamandır üzerinde çalışılan bazı yasalar çıkabilir veya YÖK yeni açıklamalarda bulunabilir. Öte yandan yüksek eğitim kurumları ile ilgili beklenen bazı haberlerde gecikmeler yaşanabilir.

Yükselen burçları bu hafta neler bekliyor? Yükselen burcunu bilmeyen okurlarımız listemizi güneş burçlarına göre kontrol edebilirler.

KOÇ: İş çevreniz veya sosyal arkadaşlıklarınızdan yana geçmişte yaşadığınız bazı sıkıntılar bu hafta çözüme ulaşabilir. Bu çevrelerden destek görüp siz de destek verebilirsiniz. Aynı zamanda yine çevrenizle ilgili ani gelişmeler ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Eğitim ve kariyer çevrenize bu hafta dikkat etmenizde fayda var. Yardımlaşırken güvendiğinize emin olmalısınız. Bunun yanında problemleri çözüp puan toplayabilirsiniz. Yarım kalan evrak işlerini tamamlamak için uygun bir hafta.

İKİZLER: Kariyerde tazminat ile ilgili beklediğiniz gelişmeler bu hafta konu olabilir. Sosyal çevrenizle yaptığınız ortak işlerden yana kazanımınız olabilir. Sosyal medya ve internette gaflara açıksınız, pot kırmamaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ: Bu hafta eşiniz ve ailesiyle ilgili yaşadığınız anlaşmazlıklar ve iletişimdeki kısıtlanmalar bir ölçüde çözüme kavuşabilir. Siz de kariyer ile ilgili beklediğiniz bir tazminatınız varsa bu hafta olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ancak evrak işlerinde aksilikler yaşamamak için dikkatli olmalısınız.

ASLAN: Sağlığınıza yöneldiğiniz bir hafta olabilir. Sorunlarınızla ilgili küçük operasyonlar neticesinde rahatlayabilirsiniz. Ortaklı işlerde dış çevre kaynaklı bazı kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişim problemlerine karşı tetikte olmalısınız.

BAŞAK: Aşk ilişkilerinizi ciddi boyuta taşımaya karar verebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta geçireceksiniz. El-kol veya akciğer- nefes yolları sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla iletişimde problemler yaşamanız olası.

TERAZİ: Aile ile ortak işleri bulunan teraziler bu hafta bekledikleri desteği alıyorlar. Aşk ilişkileri ise bu hafta ciddiyet kazanabilir. Bir süredir konuşulması gereken konular bu hafta itibariyle konuşulup çözüme kavuşabilir.

AKREP: Muhasebe ve finansal konular gündeminizde olacak. Aşk ve çocuk konuları ile ilgili problem yaşayan akrepler yakın çevrelerinden destek görebilirler. Aile içinde iletişim sıkıntıları yaşanabilir. Ev-gayrimenkul, tapu işleriniz bu hafta tamamlanabilir.

YAY: Aileniz ile maddi yönden yardımlaşacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Yakın çevreniz finans, aşk, çocuk konularında yanınızda olduklarını hissettirecekler. Kısa seyahatlerde ufak tefek sorunlar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Yakın çevreniz ile ilgili sorumluluk duygunuz bu hafta ağır basıyor. Kardeşlerinize, akrabalarınıza veya çekirdek ailenize maddi yardımda bulunabilir veya yardım alabilirsiniz. Beklediğiniz para gecikebilir veya uzun zamandır bir gecikme söz konusu ise bu hafta çözülebilir.

KOVA: Para konularında kime gerçekten inanıp güvenebileceğinizi gözden geçirmenizi öneririm. Yakın çevreniz ile ilişkileriniz bir nebze kısıtlanabilir. Sinirlerinize hakim olmalısınız, aksi takdirde ufak sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

BALIK: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde liderlik ederek sorunlara çözüm getirebilirsiniz. Ani parlamalar yaşayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili aldatılma, dolandırılma ihtimaline karşı bu hafta gözünüz açık olsun. Gizli düşmanlarınızdan yana risk altındasınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.