DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

1 – 7 Mart 2021 Astrolojik Gündem

Astroloji bir olasılık çalışmasıdır. Kur’an-Kerim’de yıldızların öneminden bahsedilmiştir. Bu ilmin fal, büyü, kehanet ile ilgisi yoktur. Çalışmalarımda herhangi sezgisel veya enerjisel bir süreç söz konusu değildir. Astroloji son derece teknik ve matematik bilgisi gerektiren bir ilimdir. Gezegenlerin zamanda birbirlerine göre aldığı konumlar ve yaşamlarımızdaki gelişmelerin benzeşmesi ise bir eşzamanlılık örneği olarak görülebilir.

1 – 7 Mart 2021 Astrolojik Gündem
01.03.2021
5.955
A+
A-

Merhaba sevgili okurlarım, bu hafta Kova burcundaki Merkür ile ikizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü arasında 2 Mart’ta netleşecek üçgen açı ile iletişim, eğitim, bilgi edinim ve yayılımı konularında yeni gelişmeler yaşayabiliriz. Örneğin çevrimiçi eğitim modellerinde yenilikler, haberleşmede kullanılabilecek yeni bir platformun ortaya çıkması söz konusu olabilir. 4 Mart’ta Merkür’ün Jupiter ile kavuşum yapmasıyla bu yenilik büyük bir kitleye rahatlıkla ulaşabilir veya yeniliğin boyutu büyüyebilir. Kişisel hayatlarımızın belirli alanlarında ise daha çok insana ulaşabileceğimiz iletişim yönünden şanslı birkaç gün geçirebiliriz. Güneş ve ay düğümleri arasında 5 Mart’ta oluşacak kare açı ile hayatımızın bazı alanlarında yönetme, organize etmede bir takım zorluklar, yaratıcılığımız ve özgüven duygumuzda sınanma ve toplumca tanınan saygın kişilerle veya otorite figürleriyle vereceğimiz bazı sınavlar söz konusu olabilir.

Türkiye’de;

Emeklilik ile ilgili sevindirici haberler duyabiliriz.

Sular, doğalgaz, hastaneler, hapishaneler ve bakımevleri ile ilgili yönetimde bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir.

Eğitim, iletişim, haberleşme, ulaşım kanalları ile ilgili yeni bir hizmetin devreye girmesi olasılıklar dâhilinde olacak.

Uluslararası iletişim veya eğitimde, belediyelerde yeni bir gelişme yaşanabilir.

Yükselen Burçların olası bir haftası:

Önemli notlar:

  • Yorumları okurken, eğer yükselen çizginiz yükselen burcunuzun son derecelerine denk geliyorsa bir sonraki burcun etkilerine de sahip olacağından, yükselen burcunuzun yanında özellikle sizinkinden sonra gelen burcun yorumlarını da dikkate almanızı öneririm.
  • Astroloji bir olasılık çalışmasıdır. Kur’an-Kerim’de yıldızların öneminden bahsedilmiştir. Bu ilmin fal, büyü, kehanet ile ilgisi yoktur. Çalışmalarımda herhangi sezgisel veya enerjisel bir süreç söz konusu değildir. Astroloji son derece teknik ve matematik bilgisi gerektiren bir ilimdir. Gezegenlerin zamanda birbirlerine göre aldığı konumlar ve yaşamlarımızdaki gelişmelerin benzeşmesi ise bir eşzamanlılık örneği olarak görülebilir.

 

Yükselen Koç: Eğitim veya seyahatler ile ilgili bir aksaklık yaşayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla kuracağınız iletişimler olumlu seyredecek. Arkadaş çevrenizi genişletebilir, sosyal çevreniz ve umutlarınızda bir değişim yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğa: Maddi harcamalarınızı ve parasal konularda dikkatli davranmalısınız bu hafta.  Kariyerinizde ummadığınız kazanç elde edebilirsiniz. Bu hafta kariyer çevrenizi çok genişletebilir, yeni bağlar kurabilir, kariyerinizde değişiklik yaşayabilirsiniz. Emeklilik için gayet uygun bir hafta. Anne- baba iletişiminde de şanslı günlerinizdesiniz.

Yükselen İkizler: İkili ilişkiler, ortaklık ve evliliğinizde bazı sorunlarla alakadar olabilirsiniz. Eğitim-sertifika programları ve uzak seyahatlerinizi bu hafta başlatabilirsiniz. Bu konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz veya planlarınızda ani değişimler de söz konusu olabilir.

Yükselen Yengeç: Bu hafta yüksek eğitim ve seyahatler ile ilgili planlarınızda aksamalar meydana gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ani bir miras konusu gündeme gelebilir ve elinize yüklü miktar para geçebilir. Diğer yandan gizli gerçeklerin ortaya çıkmasıyla hayatınızdaki bazı belirsizlikler netleşebilir.

Yükselen Aslan: Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizi yönetmede bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Tazminat, nafaka, miras veya eş gelirinde olumsuzluklar olabilir. Evlilik ve ortaklıklarla ilgili umut ettiğiniz bazı adımlar atılabilir ve güzel bir farklılık yaratabilirsiniz.

Yükselen Başak: Kariyerinize odaklandığınız bugünlerde kuracağınız güzel iletişim mesai ortamınızda sevindirici bir takım yeniliklere neden olabilir. Birçok insana ulaşabilir ve beklenmedik bir haberle de sevinebilirsiniz. Ancak iş hayatınıza fazla yüklenmeniz nedeniyle özel hayatınızı ihmal edebilir ve ilişkinizde bu nedenle duygusal olarak yıpranabilirsiniz.

Yükselen Terazi: Bu hafta aşk, finans ve hobilerinizle ilgili bir yenilik veya farklılık yaşamanız olası. Hobi olarak bir eğitim alabilirsiniz veya bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Seyahat, sosyal medya ve uzak yerlerden kurduğunuz iletişim aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Ancak eğitim ve seyahat konularında planlarınızda bazı aksaklıklar da yaşayabilirsiniz.

Yükselen Akrep: Ailenizden gelecek maddi destek veya beklenmedik bir miras ile sevinebilirsiniz. Taşınmaz mallar ve gayrimenkul konularında yine sevindirici gelişmeler olabilir. Diğer taraftan finansal yatırımlarınız ve aşk ilişkilerinizde maddiyatla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yay: Ortak yaptığınız alım-satım, pazarlama işleri olumlu seyredebilir. Eşiniz veya ortağınızla kısa seyahatler bu hafta yoğunlaşabilir. Yakın çevreniz ile eşiniz veya ortağınız arasında yeni bir bağ kurulabilir ancak iletişiminizde kontrolünüzde gitmeyen bazı gelişmeler de söz konusu olabilir.

Yükselen Oğlak: Bu haftanın para yönünden en şanslı burcu sizsiniz. İş çevreniz ile kurduğunuz bağların da etkisiyle gelirinizde beklenmedik bir artış sizi sevindirebilir. Yakın çevrenizden hastalık veya hükümlülük gibi bazı üzücü haberler duyabilirsiniz.

Yükselen Kova: Bu hafta kendinizi sanat aktivitelerine ve hobilerinize verebilirsiniz. Bedeniniz ve sağlığınızla ilgili yeni, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize odaklanabilirsiniz. Ancak bu konularla ilgili yapacağınız harcamalara dikkat etmenizi öneririm. Para yönetiminizi sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Yükselen Balık: Bu hafta ailenizden bol dua ve destek alabilirsiniz. Onların desteğini en çok hissedeceğiniz zamanlardan birindesiniz. Yardım-bağış işlerinizde büyük bir kitleye ulaşabilirsiniz. Bilinçdışı farkındalığınız artabilir ve iç dünyanızda muazzam bir yenilik yaşayabilirsiniz. İşiniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.