7 Ekim 2026, 20:25:25
Dolar 49,1975
Euro 55,0955
Altın 6.511,79
BİST 12.108,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 24°C

İSDEMİR Genel Müdürü Akın: "Dünyada en pahalı şey para"

İSDEMİR Genel Müdürü Akın: "Dünyada en pahalı şey para"
7 Ekim 2026 14:15
306
A+
A-

HATAY – BHA 

İSDEMİR Genel Müdürü Ayhan Akın, işletmenin 56. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, basın mensupları ile bir araya geldi. Öğle yemeği eşliğinde gerçekleştirilen sohbette, İSDEMİR’in genel durumu, üretim, yatırımlar ve planlamalar konusunda bilgi veren Genel müdür Akın, soruları da yanıtladı.

İSDEMİR’de savunma sanayi başta olmak üzere farklı sektörlerde kullanılan ince ama mukavemeti güçlü çelik ürünlerinin üretildiğine dikkat çeken Genel Müdür Ayhan Akın, “Günümüzde, dünyada en pahalı şey para. Yatırım yapmak için de para gerekiyor. Biz gerektiğinde yarım kilo domates parasına önemli çelik metaryeller üretiyoruz. Elbette, şirketimizin bağlı bulunduğu OYAK grubu yönetimi gerekli planlamaları yapıyor. Şartlar elverdiğinde, ülke ekonomimize katkı sağlayacak yeni yatırımlar da olacaktır” dedi.

Günün teknolojik gelişmeleri doğrultusunda işletmedeki bazı departmanların otomatik kontrol sistemine geçtiğini ifade eden Akın, “Limanımızdaki bazı vinçler otomatik kontrol sistemi ile çalışıyor. Faydasını gördük. Öte yandan 51 yaşındaki ilk yüksek fırınımız halen dimdik ayakta ve randımanlı. Biz İSDEMİR’de 6500 kişilik büyük bir aileyiz. Gücümüzü çalışanımızın alın terinden alıyoruz. Birlikte daha çok güzel işler başaracağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.