DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

20 Ekim Dolunayı ve Burçlar Üzerinde ki Etkileri

Sesli Dinle
20 Ekim Dolunayı ve Burçlar Üzerinde ki Etkileri
18.10.2021
3.960
A+
A-

20 Ekim Dolunayı için burçlara öneriler

Koç ve Yükselen Koç: İkili ilişkiler, özellikle evlilik ve sağlığınıza dikkat edin. Akut ateşli hastalıklar ve göz problemleriniz olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişimler yaşanabilir veya iş çevrenizle gerilimler yaşanabilir, sakin kalmaya çalışın. Bu dönemde koşu gibi bol ter attırıcı sporlar enerji fazlanızı atmanız için yararlı olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu dolunay sizde psikolojik gerilimler yaratabilir. Ancak duygu durumunuzu çok açık etmediğiniz için iç dünyanızda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Maneviyata yönelmek iyi gelecektir.  Sağlık açısından sizler de risk altında olabilirsiniz, özellikle hormonal dengesizlikler ve depresif ruh hali yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Arkadaş çevreniz, partneriniz veya çocuğunuz ile ilgili gerilim yaşayabilirsiniz. Çevrenizde birinin ani sağlık problemi sizi üzebilir. Bu hafta sanatla ilgilenmek size çok iyi gelebilir. Sanatsal yaratıcılığınız yüksek olacaktır. Miras ve paylaşılan kaynaklarla ilgili konularda köklü bir değişim bu dolunayla beraber tetiklenebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Kariyer ve ikili ilişkilerle sınanabilirsiniz. Evlilik ve aile hayatında çıkabilecek çatışmaları yüksek farkındalıkla önlemeniz mümkün. Erkek kardeş veya çocuğunuz olayların merkezindeki kişi olabilir. Bu hafta işle ilgili birilerinin girişimine destek olmak, sanat ve hobi faaliyetleri ile ilgilenmek, yabancı bir diziye başlamak iyi gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan: Eğitim, yurtdışı konuları, sosyal medya, ticaret ve bunun yanında kısa seyahatler ve yakın çevreniz bu hafta mücadele vereceğiniz konular olabilir. Kariyer çevrenize veya günlük hayatta içli dışlı olduğunuz çevreye bu hafta dışarıdan gelecek olan insanlara hemen güvenmemenizi tavsiye ederim. Hasta olmamaya gayret edin.

Başak ve Yükselen Başak: Bu dolunayda zorlanacağınız alan maddiyat olacak. Borsa ve finans konularında dikkatli olun. Paylaşılan kaynaklar, tazminat, eş geliri, miras gibi konularda mücadeleleriniz olabilir. Lüks harcamalara girmeyin. Bu hafta başlayacağınız hobi, spor, sanat aktiviteleri uzun soluklu olabilir ve bu çevreden edineceğiniz dostluklar daimi olabilir. Kadın başaklarda hamilelik için uygun bir hafta.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta ikili ilişkiler ve aile ile sınanabilirsiniz. Özel hayatınızda özellikle çocukları veya erkek kardeşinizi ilgilendiren konularda mücadeleleriniz olabilir. İletişimde uzlaşma ve ikna yeteneğinizi kullanarak işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Diğer yandan kariyer hayatınız yolunda görünüyor. Sağlık açısından riskli bir hafta. Özellikle kafa bölgenize dikkat edin.

Akrep ve Yükselen Akrep: Dolunay döneminde mide ve göğüs bölgesi hassas olabilir. Mesai arkadaşlarınız ve günlük çevrenizde gizli düşmanlardan zarar görmeniz olası. Kardeş, kuzen, yakın arkadaşlarla ilişkinizde bazı kopmalar yaşayabilirsiniz. Ulaşım araçları ile ilgili aksaklıklar ve kazalar yaşamamak için bu hafta dikkati elden bırakmayın.

Yay ve Yükselen Yay:  Bu hafta kendinizi topluluklar önünde ifade edeceğiniz bir ortam oluşması durumunda kelimelerinizi çok dikkatli seçmenizi öneririm. Yanlış anlaşılmalar neticesinde hitap ettiğiniz topluluk tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Aşk veya çocuk ile ilgili gerilim yaşayabilirsiniz. Borsa, finans veya kripto paralarla ilgili yatırımlarınızda bu hafta riske girmemeniz gereken bir dönem.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Dış dünya ve aile arasında bir denge kurmanız gereken bir dönemdesiniz. Her iki tarafta da gerilim yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bu gerilime bağlı olarak çıkacak çatışmalarda ani kararlar almamanızı öneririm. Sonucunda iki taraf da mutsuz olacaktır. Sağlığınız ise bu hafta önemli olan başka bir konu. Küçük bir operasyon geçirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Kardeş, kuzen, yakın akrabalar, yakın arkadaşlar, komşular yönünden mücadele verebilirsiniz. Olaylar karşısında iç dünyanızda köklü bir değişim yaratabilirsiniz. Şehirlerarası veya yurtdışı seyahatlerinizde bu hafta ekstra dikkatli olmalısınız. Kariyerden umut ettiğiniz bir kazanç sağlayabilirsiniz. Sanatta başarılı ve yetenekli olacağınız bir hafta olacak.

Balık ve Yükselen Balık: Dolunayın ana konusu sizin için para olacak. Ani harcamalarla biraz yıpranabilirsiniz. Sosyal çevrenizle para konularında gerilim yaşayabilirsiniz. Çevresel maddi kaynaklarda örneğin eş geliri, miras, tazminat, krediler açısından şanslı gibi hissetseniz de öngöremediğiniz durumlar oluşabilir, sizden bazı detaylar saklanabilir. Bu yüzden maddi konularda çok dikkatli olmanızı öneririm.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.