DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftanın Astrolojik Analizi

Sesli Dinle
Haftanın Astrolojik Analizi
08.11.2021
4.792
A+
A-

8-14 Kasım Haftası

Bu haftanın iki ana konusu var. Bunlardan biri, çocuklarla ilgili kısıtlayıcı ve riskli durumlar yaşayabiliriz çünkü çocukları temsil eden Merkür Mars’la akrep burcunda kavuştuğu gibi kötücül etkileri olan Uranüs ve Satürn’den kötücül etkiler alıyor. Bu Mars’ın da gölge yönlerini çocuklar ve yaşça küçüklerimiz üstünde gösterebileceğini gösteriyor. Bunun yanında bu hafta çok büyük ihtimalle hayatlarımızda beklemediğimiz bizi şaşırtan, bilmediğimiz bir gerçekle karşılaşacağız.

Bu hafta Merkür -Mars kavuşumu hem Uranüs’e karşıt yapıyor, hem Satürn’e kare. Bu hafta zorlu bir gökyüzü gündemi bizleri bekliyor. Merkür Mars kavuşumu Khambalia yıldızında olacak.

Bu yıldız-gezegen kombinasyonunda araştırmalar, polis soruşturmaları ve gizli eylemlerin araştırılması, dedektiflik, casusluk, suikast gibi konular gündeme gelebilir.

Hayatlarımızda otorite olan kimselerle ilgili bazı gizemler çözülebilir, bazı skandallar ortaya çıkabilir.

Miras, eş geliri gibi konularda ise ani kayıp, gecikme veya kısıntılar yaşanabilir.

Maddi konularla ilgili de hayatlarımızda haberimiz olmayan bazı gerçeklerle yüzleşebiliriz. Para ile ilgili bazı hak edişleriniz olsa da bunun size ulaşması zorlu olabilir.

Ayaklarla ilgili bir yıldız olduğu için bu hafta ayaklarla ilgili sorunlar yaşatabilir. Özellikle doğum haritalarında 6. Evleri balık veya akrep olan yükselen teraziler ve yükselen ikizler böyle bir sağlık problemi yaşayabilir.

Doğum haritanızda 5. Evinize denk gelen bir mars Merkür kavuşumu, olasılıkla yükselen yengeç ve yükselen ikizler aşk ve çocuk konularında birtakım zorluklar yaşayabilirler. Bunun yanında herkesin duyabileceği can sıkıcı bir olayın baş kahramanı olabilirler.

Bu hafta yaşanabilecek bir gelişme ile eski bir arkadaşınız veya eskiden yaşadığınız bir olay tekrar gündeme gelip ikili ilişkilerinizde probleme neden olabilir.

Venüs- Merkür arasındaki tutulma öncesi sekstil açı 19 mayısta gerçekleşecek olan tutulmanın 16 Mayıs’taki kardeş tutulmasının öncesinde de gerçekleşecek ve bu sefer tam ortada güney ay düğümü yerine şiron olacak. Bu zamanlarda başlayan muhtemelen geçmişten gelen bir ikili ilişki, bir münasebet mayıs ayında tartışma ve ani öfke patlamaları, iletişimde ve ilişkide yara alarak sonlanabilir. Bu yüzden bu dönemde başlanan ilişkileri daha dikkatli gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.